Meer resultaten voor stenen vloer

stenen vloer
Natuursteen tegels: Voor en nadelen van natuurstenen vloer.
Indien je op zoek bent naar een vloer van hoge kwaliteit en met een natuurlijke look, lees dat onderstaand artikel even door want we leggen uit welke soorten natuursteen tegels er zoal zijn en wat voor specifieke eigenschappen ze hebben. Wat is natuursteen? Natuursteen is gesteente dat gevormd is uit ofwel gestold magma stollingsgesteente of uit aardlagen die in de loop der eeuwen onder hoge druk zijn versteend kalkgesteente. Het is dus volledig door de natuur gevormd. Er zijn enkel handen aan te pas gekomen om het gesteente te winnen en het verder te bewerken. Natuursteen wordt overal ter wereld gewonnen. In België zijn het voornamelijk de witte en donkere kalksteensoorten die gebruikt worden zoals: Gobertagne, Arduin Belgisch hardsteen, leisteen en zwart marmer. Soorten natuurstenen vloeren. De geologische structuur van de aardbodem verschilt overal in de wereld waardoor er zoveel variaties natuursteen bestaan. De meeste bekende soorten natuursteen zijn: kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet, gneis en travertin. De kleuren van deze stenen lopen uiteen van licht wit tot diepzwart en kunnen zowel bont, effen als geaderd zijn.
Tegels Impermo Grootste Aanbod van de Benelux Impermo.
Tegels, natuursteen parket. 49.99 /m 2 incl.btw. 29 99, /m 2 incl.btw. 14 99, /m 2 incl.btw. 6 99, /m 2 incl.btw. 14 99, /m 2 incl.btw. Tiensesteenweg 127, 3800 Sint-Truiden Toon op kaart. Ma-Zat: 9h 18h. Donderdag: open tot 21h.
Stenen Moduleo Luxueuze vinylvloeren.
Hoewel een echte stenen vloer erg mooi is, kan deze ook koud aanvoelen. De luxueuze vinylvloeren van Moduleomet steeneffect geven de schoonheid van steen weer met de voordelen van een vinylvloer, zoals perfecte warme-isolatie. Een vinylvloer is ook gemakkelijk te onderhoduen, snel stofzuigen of dweilen, en de vloer ziet er fantastisch uit.
Natuursteen Van Calster.
Zo zijn niet alle natuursteen tegels geschikt voor plaatsing op een terras of vochtige ruimte. Laat u daarom vakkundig voorlichten door één van onze specialisten, zo kan u zonder zorgen genieten van uw nieuwe natuurstenen vloer. De laatste jaren zijn keramische tegels zeker een belangrijk en betaalbaar alternatief voor natuursteen tegels.
Advies: Producten voor stenen vloeren reinigen FloorHouse Webshop.
Een ideaal product voor de grondige reiniging van intensief gebruikte keramische tegels.Deze reiniger voor keramische tegels verwijdert hardnekkige en sterke vervuilingen en olie-achtige of vettige verontreinigingen. Dit product is een extra sterk alkalisch concentraat zonder oplosmiddelen. Producten voor stenen vloeren. Stenen vloer reinigen. Stenen vloer beschermen. Stenen vloer onderhouden.
Advies: Producten voor stenen vloeren onderhoud FloorHouse Webshop.
STENEN VLOER ONDERHOUDEN. Om uw vloer mooi en fris te houden is regelmatig eens kuisen de boodschap.Met de juiste onderhoudsproducten voor stenen vloeren wordt dit een werkje van niets. STENEN VLOER ONDERHOUDEN? De term onderhouden duidt op het wekelijks kuisen van het oppervlak.
Natuursteen vloer: Soorten, prijzen, Advies Inspiratievoorbeelden.
Een natuurstenen vloer laten plaatsen door een vakman? Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang maximaal 4 offertes op maat. De afwerking van de natuursteen bepaald voor een groot deel mee hoe uw vloer er komt uit te zien.

Contacteer ons