Meer resultaten voor houten vloer

houten vloer
Parket van Lamett, de juiste keuze.
Alle houten vloeren van Lamett zijn eiken parketvloeren. Eik past in elk type interieur, van modern tot klassiek, en heeft een lange levensduur door zijn slijtvastheid. Elk type afwerking heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zowel qua uitzicht als onderhoud. Je hebt de keuze uit geolied en gevernist parket. Tip van Luc., Technisch adviseur bij Lamett. Twijfel je tussen geolied of gevernist parket? Ik geef je graag meer info. Heb je een vraag voor mij? Contacteer me gerust! Kies je voorkeur in de onderstaande categorieƫn voor meer informatie. Vind de passende vloer voor elke ruimte in jouw woning.
Houten vloeren Inter-care.
Nieuwe houten vloeren kunnen reeds een eerste behandeling meehebben vanuit de fabriek, of een behandeling gekregen hebben, na de eerste schuurbeurt door de parketteur. Zijn er nog werken uitgevoerd na het plaatsen van uw houten vloer en is hij opgesmukt" met krassen, dan komen wij aan de beurt.
Character Floor Houten vloeren van HDM.be.
Geoliede houten vloer waarin knoesten, kleine imperfecties en kleurverschillen kunnen voorkomen. Onbehandelde houten vloer waarin knoesten, kleine imperfecties en kleurverschillen kunnen voorkomen. Geoliede houten vloer waarin weinig knoesten, imperfecties en kleurverschillen voorkomen. Geoliede houten vloer waarin weinig knoesten, imperfecties en kleurverschillen voorkomen.
opschuren en behandelen van oude houten vloer Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Inrichting Vloeren opschuren en behandelen van oude houten vloer. Forum Nieuwe berichten FAQ. opschuren en behandelen van oude houten vloer. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 22/01/2011. Geplaatst op: 22-01-2011 165419.:
Blog Hoe schilder je een houten vloer? colora.be.
Met ons stappenplan wordt het schilderen van je houten vloer gegarandeerd een succes. Ben je ervan overtuigd dat je jouw houten vloer dekkend wilt schilderen, maar heb je nog twijfels over de kleur? Onze collega Evelien geeft je hier alvast wat inspiratie over hoe zij de vloer in haar logeerkamer aanpakte.
Vloerbekleding Overzicht houten vloerbedekkingen.
Vloerbekleding Houten vloeren. Houten vloeren, er bestaan er veel soorten in: Massieve vloeren, Half-massieve vloeren, kurkvloeren, met elk hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Om een zo goed mogelijk overzicht te bekomen op de site, trachten we ook van houten vloeren een overzicht te maken. Een houten vloer zorgt voor gezelligheid en warmte binnen een leefruimte.
3 redenen om een houten vloer toch te schilderen.
Hout is namelijk onregelmatig materiaal en een perfecte houten vloer voelt niet meer zo nostalgisch aan. Heb je nadien een barstje in je vloer, dan kan je veel makkelijker anticiperen met een kwastje dan dat je aan de muur zou doen.
Authentieke houten vloeren Parket Livios.
Het is een eeuwenoud materiaal dat ook vandaag nog steeds erg in trek is als vloerbekleding. Deze houten vloer is beschikbaar in verschillende soorten. Van massieve houten planken tot samengesteld parket waarvan alleen de toplaag uit edelhout bestaat. Met zijn warme, natuurlijke uitstraling past parket in elk interieur.
GAMMA Houten vloeren kopen?
Massief houten vloeren. Merken in houten vloeren. Met een houten vloer creƫer je een warme en gezellige kamer. Een houten vloer wordt ook mooier na verloop van tijd. Je hebt bij GAMMA volop keuze uit parketlaminaat of massief houten vloeren.
Parket Tarkett.
Daarom is in tal van huizen, luxewinkels, hotels en restaurants een houten vloer te vinden. Onze houtvloeren, een mix van traditioneel en hedendaags, stralen al meer dan 125 jaar de charme van ons erfgoed en de warmte van onze stijl uit.

Contacteer ons